Ga naar de inhoud

Donateur worden

Donateur worden van de Stichting De Fryske mole

Zorg dat ook onze kinderen en kleinkinderen kunnen genieten van de Friese molens en geef u op als donateur van Stichting De Fryske Mole. U steunt daarmee het molenbehoud in de provincie Fryslân!

Donateur worden kan vanaf € 10 per jaar. Bij een jaarbedrag van € 25,- (of meer), ontvangt u vier keer per jaar De Utskoat in de bus. Het kwartaalblad met nieuws en achtergrondverhalen over molens, molenaars, restauraties en wat er meer speelt in de Friese molenwereld.

Cadeau-idee: Een donateurschap van De Fryske Mole is een origineel, verrassend (verjaardags-)geschenk. U kunt dan in onderstaand formulier uw eigen naam en gegevens invullen en meldt in het bericht onderaan aan wie u het donateurschap cadeau doet.

Om het 50-jarig bestaan van De Fryske Mole te vieren, ontvangt u als nieuwe donateur onze Jubileumuitgave van de Utskoat gratis. Met meer dan 100 pagina’s informatie, prachtige foto’s en leuke wetenswaardigheden over al onze molens.

Elke donateur is een onmisbare schakel! Vul onderstaand formulier in, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Molenaar, vrijwilliger of donateur worden?

Lijkt het je leuk om actief mee te doen als molenaar? Of vind je het leuk om onze molens een helpende hand te bieden als vrijwilliger of donateur? Neem contact op met ons secretariaat. Want een helpende hand geven wij graag de hand.

© Stichting de Fryske Mole 2023