Ga naar de inhoud

NLDoet: Picknicktafel mooie aanvulling op molenerf

Bij een frisse wind en stevige buien is op zaterdag 16 maart hard gewerkt door de molenaars en meer vrijwilligers bij onze molens de Slachdykster Mûne en de Skalsumer Mole.

NLDoet 16 maart 2019
NLDoet 16 maart 2019

De Fryske Mole organiseerde weer een klusdag in het kader van NLdoet, de jaarlijkse vrijwilligersdag. Met een bijdrage van het Oranjefonds was het mogelijk om deze actie te organiseren en een extra aanschaf te doen. Nu prijkt op elke ‘molenpolle’ een mooie picknicktafel.

Skalsumer Mole NLDoet
Skalsumer Mole NLDoet

Molenaar Durk Piersma: “Tot nu toe zetten wij wel eens een tafel met stoelen buiten. Deze tafel kan blijven staan, dat is veel praktischer”. De klusdag is geslaagd, met dank aan allen die hieraan meegewerkt hebben. We wensen de molenaars, wandelaars en molenliefhebbers die langskomen een mooie plek om rustig te genieten van de molen en de omgeving.

Foto’s D. Piersma en M. Nooi

Skalsumer Mole interview Eenhoorn
Skalsumer Mole interview Eenhoorn

Radio Eenhoorn heeft op 16 maart een item gemaakt bij de Skalsumer Mole. Dit is uitgezonden in het middagprogramma.

Luister hiernaar via deze link!

Molenaar, vrijwilliger of donateur worden?

Lijkt het je leuk om actief mee te doen als molenaar? Of vind je het leuk om onze molens een helpende hand te bieden als vrijwilliger of donateur? Neem contact op met ons secretariaat. Want een helpende hand geven wij graag de hand.

© Stichting de Fryske Mole 2024