Ga naar de inhoud

Win een molenaarsarrangement: Stem op de mooiste molenfoto!

Nationale Molendag 2021 heeft een prachtige website in de aanloop naar de Nationale Molendag 8 en 9 mei en in dit weekend zelf.

De molens bezoeken is niet mogelijk vanwege corona, maar een wandeling maken langs een mooie molen, is altijd een aanrader. Op de Molendag website zijn wandelroutes te downloaden. Verder is er online van alles te doen en te vinden voor jong en oud. Filmpjes, wandelroutes, een quiz en op 8 mei een knutselprogramma voor de kinderen.

We benoemen nog speciaal De Hollandsche Molen Fotochallenge 2021. De mooiste foto’s zijn ingestuurd. Er staan zelfs twee foto’s van Friese molens bij de genomineerden. De Rat in IJlst en onze eigen molen De Olifant in Birdaard zijn werkelijk magnifiek vastgelegd!

Kijk snel en vergeet niet om een stem uit te brengen. Onder de fotografen en ook onder de stemmers wordt een 2-persoons Molenaarsarrangement verloot!

De Fotochallenge en meer is te vinden op de website van de Nationale Molendag: klik hier!

 

Molenaar, vrijwilliger of donateur worden?

Lijkt het je leuk om actief mee te doen als molenaar? Of vind je het leuk om onze molens een helpende hand te bieden als vrijwilliger of donateur? Neem contact op met ons secretariaat. Want een helpende hand geven wij graag de hand.

© Stichting de Fryske Mole 2024